top of page

Over Tara

Dokter, dat zou ik 'later worden'. Het leek mij geweldig om mensen beter te maken. Ik ging echter een hele andere kant op. Als communicatieprofessional werkte ik 10+ jaar veelal voor organisaties binnen het sociale domein, waarvan de laatste vier jaar als ZZP'er. 

Noem het de aard van het beestje, maar die behoefte om anderen op microniveau te helpen liet mij niet los. Toen mijn 'later' flink enkele jaren terug op z'n kop stond, besloot ik daarom een loopbaancoach in te schakelen. Vrij snel werd toen duidelijk dat het mijn missie zou worden om anderen, als coach, op hun pad te helpen floreren. Van nature deed ik dit vaak al en ik vond de psychologie achter vraagstukken vaak interessant. Mijn eigen openheid over zaken zorgde er bovendien voor dat anderen mij ook delen van hen toevertrouwden. Daarin viel het mij vaak op dat mensen zich zo alleen kunnen voelen, terwijl we in het leven vaak met dezelfde vraagstukken te maken krijgen. Mijn doel als coach is dus o.a. te verbinden, door onderwerpen te normaliseren. De manier waarop je naar jezelf kijkt bepaalt namelijk ook hoe jij naar de wereld om je heen kijkt. Mijn werkervaring als Communicatieprofessional komt hierbij goed van pas. 

Naast het coachen, maak ik ook ook illustraties. De meeste illustraties op mijn pagina's komen dan ook voort uit mijn (digitale) pencelen. 

 

IMG_4325.jpg
IMG_4835.JPG

Balans, intuïtie en kennis

Ik zie als coach veel verschillende persoonlijkheden, passies en vragen voorbijkomen. Dit geeft mij ontzettend veel energie, want geen persoon en dus traject is hetzelfde. Ik help jou graag je knoopjes oplossen, je eigen krachten te herkennen en talenten optimaal te benutten, op een manier die voor jou werkt.

Of je nu dichter bij je gevoel wilt komen of je gedachten beter wilt begrijpen. om je gedrag te veranderen. Dit doe ik op intuïtieve wijze ondersteund door  wetenschappelijk onderbouwde methoden.

Accreditatie

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO)  en European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

EMCC.png

Ik heb de Coach Practitioner opleiding gevolgd bij opleidingsinstituut NONONS die een EMCC EQA-accreditatie op Practitioner niveau heeft.

EEE67A96-40A2-4D44-8CD4-93B45D211844_4_5005_c.jpeg
bottom of page