top of page

Wie ben jij? 

Logo Etsy (4).png
Logo Etsy (4).png
Logo Etsy (4).png
Logo Etsy (4).png

Vaak hebben we al heel vroeg een beeld van hoe ons leven er 'later' uit moet komen te zien. Misschien had je een tijdlijn voor thema's als: familie, loopbaan, de liefde, je leefomgeving. Is die droom voor jou (nog) niet in vervulling gegaan, dan ben je zeker niet alleen. 

Ook dromen zijn veranderlijk. Het leven werpt soms uitdagingen op die we niet aan hebben zien komen. Uitdagingen die het beeld van onze doelen vertroebelen  of ons volledig op andere doelen doen focussen. Dit kan leiden tot onrust en een oneindige zoektocht naar geluk, waardoor je je misschien uit balans en machteloos voelt. Misschien kosten dagelijkse taken je veel energie en heb je de behoefte om veel tijd met jezelf door te brengen. 

Gelukkig hoef je deze uitdagingen niet alleen aan te gaan. Ik begeleid jou graag van 'later' naar 'nu' en help je: 

Meer rust te ervaren, in je hoofd en lichaam

Je balans (her)vinden

Accepteren wat jou niet langer dient 

Jezelf met meer liefde omarmen

Warme groet, Tara

IMG_4836.JPG
shutterstock_2164474797.jpg
Potje 4.jpg
Tara 2_edited.jpg

Wat ik je kan bieden als coach..

Ik vind het belangrijk om in contact te blijven met het hoofd en het hart. Mijn achtergrond als coach biedt ruimte aan beiden. Van nature ben ik intuïtief en observeer ik energie van anderen. Hiernaast gebruik ik ook veel wetenschappelijk onderbouwde methodieken. Ik heb hiervoor een erkende opleiding als life coach afgerond en blijf mij constant ontwikkelen. 

Let's go!

Tijd om stappen te zetten..

bottom of page