top of page

Hi! Ik ben Tara

Dokter worden, dat was altijd mijn droom. Het idee om mensen beter te maken sprak me enorm aan. Ik belandde echter in de communicatiewereld en heb ruim 10 jaar met plezier in het onderwijs en voor verschillende (semi)-overheidsinstellingen gewerkt, waarvan de laatste vier jaar als zelfstandig ondernemer. De wens om anderen hiernaast op individueel niveau te helpen bleef wel in mij branden. 

Van nature trok ik vaak eigenlijk al adviesvragen aan en ik kon eindeloos verdwalen in de wereld van psychologische theorieën en vraagstukken.

 

Toen ik op 28- en 30-jarige leeftijd plotseling mijn ouders verloor, stond mijn wereld op z'n kop en moest ik opnieuw uitvinden wie ik was, wat ik belangrijk vond en wat ik precies wilde doen met mijn leven. Deze vragen komen we vroeg of laat allemaal wel tegen, maar mijn ervaringen versnelden voor mij deze zoektocht naar mijn 'nieuwe ik'. Ik besloot dan ook gedeeltelijk de koers van mijn carrière te veranderen en met hulp van een loopbaancoach werd mij toen duidelijk dat ik anderen graag wilde helpen als coach. Ik volgde een erkende coachingsopleiding en help anderen sindsdien om uiteenlopende vraagstukken op het gebied van balans, zelfliefde, zelfcompassie in zicht te brengen en op te lossen. Ook werk ik met systemische vraagstukken en bied ik als co-eigenaar van Press-Reboot, rouwbegeleiding aan twintigers en dertigers die een ouder zijn verloren.

Ik denk zelf dat het leven geen zoektocht is naar iets nieuws, maar een route naar de kern van wie wij diep van binnen zijn en dat de overtuigingen over onszelf en de wereld die we vaak als kind al meekrijgen, en het gedrag dat hieruit voorkomt, ons soms van die kern wegdrijven. Wat maakte jou als kind gelukkig? Wat drijft jou en waarom? Waar kun je urenlang over praten? Waar krijg je energie van?

Mijn doel als coach is om jou de antwoorden op deze vragen te helpen vinden en jou te helpen om de acties in deze richting te helpen bepalen en zetten, zodat jij in balans blijft en dus een paar stappen dichter bij jezelf komt. 

Warme groet, Tara

2023 Press-Reboot-Branding-88_edited.jpg
harper-sunday-kfSjyxAWhEc-unsplash.jpg
Image by Henry & Co.

favorite things

These are a few of my

Image by Kelsey Curtis
Tara foto webkopie.jpg

Psychologie

Tekenen en schilderen

Image by Jen P.
IMG_8757 2.JPG

Reizen & cultuur

Boeken

2.png

Wat ik je kan bieden als coach..

Ik vind het belangrijk om in contact te blijven met het hoofd en het hart. Mijn achtergrond als coach biedt ruimte aan beiden. Van nature ben ik intuïtief en werk ik graag met energie. Hiernaast gebruik ik ook veel wetenschappelijk onderbouwde methodieken. Ik heb hiervoor een erkende opleiding als life coach afgerond en blijf mij constant ontwikkelen. Binnenkort zal ik daarom ook familieopstellingen begeleiden. 

Tara.jpg

Accreditatie

Ik ben aangesloten bij de Nederlandse orde van beroepscoaches (NOBCO)  en European Mentoring & Coaching Council (EMCC).

Ik heb de Coach Practitioner opleiding gevolgd bij opleidingsinstituut NONONS die een EMCC EQA-accreditatie op Practitioner niveau heeft.

EMCC.png
EEE67A96-40A2-4D44-8CD4-93B45D211844_4_5005_c.jpeg
martin-widenka-61HdqMxX2lc-unsplash.jpg

Let's go!

Tijd om stappen te zetten..

bottom of page